Η IFG HELLAS LTD  είναι μία εταιρία με έδρα το Λονδίνο , διατηρώντας υποκατάστημα στην Ελλάδα με την επωνυμία 

  IFG HELLAS LTD

 

 

Σκοπός της είναι η παροχή Χρηματοοικονομικών, Νομικών Υπηρεσιών  και Υπηρεσιών Διαχείρισης σε Επιχειρήσεις και Ελεύθερους Επαγγελματίες.

Η Γνώση και η Εμπειρία μας τόσο στην Ελληνική Αγορά όσο και στην Ευρωπαϊκή μας επιτρέπουν να δημιουργούμε καινοτόμες επιχειρηματικές Ιδέες και να τις προσαρμόσουμε στις ανάγκες των Πελατών μας.

Απαρτίζεται από ομάδα ικανών στελεχών, επιστημόνων, με άριστη επαγγελματική κατάρτιση και πολυετή εμπειρία, παρέχοντας πάντοτε στους πελάτες της ανταγωνιστικούς όρους και αποτελεσματικές χρηματοοικονομικές λύσεις και προτάσεις στις ανάγκες τους.

Βασική Φιλοσοφία της εταιρίας μας, είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες και άρτια τεκμηριωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες με αποτέλεσμα να βελτιώνουν την ανταγωνιστική τους θέση και να εξασφαλίζουν ορθολογική ανάπτυξη και επιτυχή αντιμετώπιση των προκλήσεων της εποχής. Για την εκπλήρωση αυτού του σκοπού η οργάνωση και η λειτουργία της εταιρίας βασίστηκαν στην συγκρότηση ειδικών τομέων προκειμένου να καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα των χρηματοοικονομικών, επενδυτικών, εκπαιδευτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Αντιμετωπίζουμε υπεύθυνα και αποτελεσματικά τις ανάγκες της επιχείρησής σας σχεδιάζοντας το επόμενο βήμα της, με βάση την ελληνική και διεθνή φορολογική νομοθεσία, αξιοποιώντας εγχώριες και ευρωπαϊκές πηγές χρηματοδοτήσεων και επιδοτήσεων.

Σχεδιάζουμε και Πραγματοποιούμε με Επιτυχία 

 

 

                

 

Η IFG HELLAS είναι μια κορυφαία εταιρεία στους τομείς των Οικονομικών, της Συμβουλευτικής Επιχειρήσεων και της Εξυπηρέτησης Πελατών προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε προσιτές τιμές.                                  Με την πολυετή πείρα μας, την υψηλή τεχνογνωσία μας και την ποικιλία των υπηρεσιών μας, σας παρέχουμε λυτα συνυφασμένο στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.ένα ελκυστικό επιχειρηματικό μοντέλο Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, σας υποστηρίζει και σας βοηθά σε όλα τα βήματα προς την επιτυχία της επιχείρησης σας. Από τη σύστασή της και τη λειτουργία της, καθώς και για οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει η έμπειρη ομάδα μας θα είναι δίπλα σας.